|
|
Lån  


 
Annonce:


Ophængning af plakater
Du behøver ikke altid på bruge hammer, søm og skruer til når du skal hænge plakater op. Der findes f.eks. selvklæbende kroge som kan holde mange kg vægt.

Hvis dit billede allerede har kroge på bagsiden, så behøver du kun en snor eller wire. Fastgør en træ- eller metalliste på væggen og hæng dit billede op ved hjælp af snore, der går gennemkrogene på bagsiden af det.

Når du hænger et billede op, er det en god id at hænge det op i to kroge med 30-40 cm mellemrum afhængig af billedets størrelse. På den måde er det sværere at skubbe billedet ud af ligevægt.

En af de mest almindelige fejl er at hænge billederne for højt. Tag udgangspunkt i øjenhøjden. Den gennemsnitlige betragters øjne falder ca. en tredjedel ned fra toppen.

Pas på skader fra det omgivende miljø. Det kan være en radiator, da varmen kan beskadige plakaten, eller hvis de hænger i direkte sol. Ophængning på ydervægge med store temperatursvingninger kan også beskadige plakaten. Skab eventuelt lidt afstand til væggen med nogle afstandsstykke.

Kategorier på sider:

Gode rd om plakater Billedrammer Plakater Ophngning af plakater Kunst til vggen Plakat diverse Diverse kunst


 Du er her: Plakat - Netannoncer Plakat -